Bloggaajan vapaapäivä ja sikaflunssa 13. marraskuuta

Vapaakulkija · Kommentit: 0

Kirjoittaminen vaatii virkeää ja tervettä mieltä. Tänään olo on hieman puolikuntoinen ja väsynyt. Lieneekö jokin pöpö iskenyt. Ehkäpä, kovasti uutisotsikoissa ainakin kohistaan tästä sikaflunssasta. Oli mitä oli, niin en ole kovin huolissani. Ei kannata murehtia asioista, joihin ei voi vaikuttaa.

Vaikutan kuitenkin omaan jaksamiseeni ottamalla rauhallisesti pari päivää ja pidän paussia kirjoittamisesta. Kirjoitelkaa kommentteja vanhoihin kirjoituksiini, jos tekemisen puute yllättää. Sähköpostiosoitteeseen voi kirjoittaa ihan huuhaata, siihen ei tarvitse mitään oikeaa postiosoitetta kirjoittaa. Vanhat artikkelit löytyvät Blogi Otsikon alta ja painamalla vielä kerran Blogi linkkiä oikeassa yläkulmassa

Sikaflunssan uutisointi kyllä herättää kysymyksiä kenen etujen mukaista moinen hysterian levittäminen on? Normaalin kausi-influenssan sairastuvuus on 5-20% väestöstä ja kuolleisuus on 0.05% sairastuneista. Tautiin siis sairastuu minimissään 265 000 kansalaista, joista 0.05% kuolleisuus tekee 132 kuolonuhria. Näitä kuolonuhreja ei ole tyypillisesti hehkutettu suurin uutisotsikoin mediassa. Nyt Suomessa on uutisoitu jokainen kahdeksasta kuolonuhrista tähän mennessä suuren hehkutuksen ja pelottelun voimin.  Joka päivä liikenneonnettomuuksiin ja alkoholin aiheuttamiin komplikaatioihin kuolee kymmeniä ihmisiä. Näitä ei kuitenkaan uutisoida.

Ihmettelen, miksi pitää levittää pelkoa ihmisten sydämiin. No se ei ole ainoa asia mitä ihmettelen... 

 

 

 

Kommentit: 0

Email again:

Lisää kommentti