Tilastointia 22. tammikuuta

Vapaakulkija · Kommentit: 0
Kiitokseni teille, hyvät lukijat!

En kirjoita tänään varsinaista artikkelia. Sain eilen vihdoin ja viimein parin tunnin taistelun jälkeen sivustoni toimimaan Google Analyticsissä, joka on muuten aivan erinomainen ja ilmainen tuote sivustojen liikenteen seuraamiseen. Tästä on välineestä on  kovasti apua kaikille sivustojen kehittäjille. Itse olen melko kädetön näissä web-sivustojen suunnittelussa, mutta onneksi on näitä hienoja ilmaisia palveluita netti pullollaan. Kuinka helppoa onkaan nykyaikana aloittaa kirjoittamaan ja saada lukijoita. Iso kiitos Googlelle ja Edicylle!

Vielä suuremmat kiitokset haluan osoittaa teille hyvät lukijani! Minulle on tullut suurena yllätyksenä, että sivujani on joulukuussa luettu 1500 kertaa, joista lähes tuhat kappaletta on ollut yksilöllisiä visiittejä. Blogia seurataan myös ympäri maailmaa, mieltäni ilahduttaa erityisesti kauko-idän satunnaiset visiitit. Siellä varmaan jotkut jo oravanpyörästä hypänneet lueskelevat juttujani kirkkaan turkoosinvihreän meren kauniilla rannoilla.

Kiitokseni myös kaikille muille blogittajille, jotka ovat linkittäneet sivustoni omaan blogiinsa. Olen löytänyt paljon mielenkiintoisia blogeja ja ihmisiä näiden linkitysten kautta. On lohdullista ja innostavaa havaita, että henkistä ja/tai taloudellista vapautta etsii suuri joukko heimoveljiä ja -sisaria. Ehkä kulutusyhteiskunta ei tyydytäkään meitä kaikkia. Muutosta vallitseviin olosuhteisiin ei voi kukaan muu saada aikaan, kuin me ihmiset itse. Toivon, että sivuistani olisi apua erilaisen näkemyksen tuojana.

Eipä muuta, kiitoksia vielä kerran ja hyvää viikonloppua!

Kommentit: 0

Email again:

Lisää kommentti