Uusia tapoja ansaita rahaa? 2. maaliskuuta

Vapaakulkija · Kommentit: 2
Say it in english!

Kirjoitin eilen ensimmäisen englanninkielisen blogin. Kyseessä on kokeilu, jolla pyrin saavuttamaan lisää informaatiota siitä, onko mahdollista kirjoittaa blogia ja tehdä siitä taloudellisesti kannattavaa. Kirjoitin yleisluontoisen artikkelin taloudellisesta vapautumisesta yhdelle hub-sivustolle. Internet hubit ovat sivustoja, jotka tavoittelevat suurta liikennettä ja ohjaavat lukijoita mahdollisesti uusille sivustoille, kaupallisille tai yksityisille. Halusin kokeilla, miten kirjoittaminen sujuu vieraalla kielellä ja nähdä kuinka nopeasti artikkeli voisi syntyä. Jutun rakennehan on ollut jo pitkään valmiiksi päässäni tämän blogin ansiosta. Perehtymisen ja käyttäjätunnusten luomisineen jutun kirjoittamiseen meni n 3 tuntia. Kieliopin viimeistelyyn en uhrannut energiaa. Sivulla on Amazonin ja Googlen mainoksia, joten jutulla on mahdollista tienata kahvirahat toivottavasti.

Oma blogini ei ole kaupallinen blogi. Oma moraalikäsitykseni ei esimerkiksi anna myöten mainostaa näillä sivustoilla pikavippejä tai muita geneerisiä mainoksia. Olen mainostanut Zenhabitin e-bookeja, koska ne ovat mielestäni todella hyviä ja hyödyllisiä hintaansa nähden.  Haluan tarjota omaa elämänkokemustani talous- ja muissa asioissa lukijoiden käyttöön ilmaiseksi. Toivon, että joku löytää näiltä sivustoilta kipinän oman elämänsä muuttamiseeen. Se olisi minulle isompi palkkio kuin muutaman euron tienaaminen mainoksilla.

Englanninkielisellä artikkelilla haluan kokeilla pystynkö luomaan sivuston, joka saisi lukijoita laajemmin. Haluan kokeilla myös mainostamista. Tosiasia lienee se, että suomenkielisellä blogilla ei pysty elättämään itseään, vaikka tavoittelisi hyvinkin vaatimatonta tuloa. Englanninkielisillä sivuilla on siihen realistinen mahdollisuus. Hyvä esimerkki hienosta ja eettisestä blogista on http://www.zenhabits.net/. Kirjoittaja ymmärtääkseni elättää itsensä täysin kirjoittamalla ja kuitenkin samaan aikaan auttaa lukuisia ihmisiä ympäri maailmaa löytämään omaa tarkoitustaan. Se on mielestäni hieno asia!

Itse haluan kokeilla pystynkö luomaan pieniä mainostulovirtoja kirjoittamalla satunnaisia artikkeleita englanniksi. Samalla saan hyvää harjoitusta englanninkielen ilmauksessa ja voin opiskella internetissä tapahtuvaa yritystoimintaa. On tärkeää kokeilla uusia ja innostavia asioita. Tulen jatkossa raportoimaan myös tämän kokeilun tuloksista. Jos hub-sivustoon tutustuminen kiinnostaa, niin käykää kurkkaamassa kirjoitustani lopussa näkyvässä osoitteessa. Siellä voi myös luoda tunnukset ja luoda omia kirjoituksia, jos kiinnostusta kirjoittamiseen on.

http://hubpages.com//hub/10EasyFreedom

 

 

Kommentit: 2

safety vest
Kiitos jakamisesta. Olen todella kiitollinen, että olet jakanut kanssamme niin informatiivinen postitse hyviä vinkkejä ja erittäin helppo ymmärtää.
alicia
safety vest
Email again:

Lisää kommentti