Valmennusta tarjolla 2. helmikuuta

Vapaakulkija · Kommentit: 5

Olen viime aikoina harkinnut laajentaa tätä henkilökohtaista vapautumis-projektia uusille alueille. Jännä nähdä miten alun perin henkilökohtainen ja ehkäpä itsekäskin unelma on kokenut evoluution julkiseksi projektiksi. Alun perin kirjoittelin asioita lähinnä itselleni, mutta sitten tulin ajatelleeksi, että omista kokemuksistani voisi olla ehkä apua myös muille ihmisille. Lisäksi ajattelin, että olisi mielenkiintoista kuulla myös muiden kommentteja vapauden etsimisestä. Niinpä aloin julkaisemaan blogia. En ole tehnyt mitään tietoista suunnitelmaa siitä, mitä kirjoitan, kirjoitusten aiheet syntyvät spontaanisti aivoissani usein työmatkoilla tai lenkillä. Joka kolmannen artikkelin olen pyrkinyt kirjoittamaan konkreettisista ja käytännön toimenpiteistä kohti taloudellista riippumattomuutta.

Olen ollut positiivisesti yllättynyt lukijamääristä ja myönteisistä palautteista. Joulun jälkeen mielessäni alkoi kypsyä ajatus viedä projektia eteenpäin valmennuksen muodossa. Olen käyttänyt melkoisesti aikaa vuosien varrella talousasioiden ja elämänhallinnan tutkiskeluun ja harjoitteluun. Tuntuisi hölmöltä jättää tämä osaaminen ainoastaan omaan käyttööni. Mieleeni kypsyi ajatus tarjota aikaani henkilökohtaisen talousvalmennuksen muodossa. Uskon, että kaikki ihmiset voisivat tehostaa taloudenhoitoaan muutamilla yksinkertaisilla toimenpiteillä. Ihmiset voivat tarvita apua päästäkseen eroon veloistaan tai tarvita apua henkilökohtaisen säästösuunnitelman laatimiseen. Käytettävissä olevat rahat voi optimoida tehokkailla säästötoimenpiteillä. Uskon, että tarjoamani valmennus voisi tuoda moninkertaiset säästöt hintaansa nähden. Etuni kaupallisiin talous- ja velkaneuvojiin on se, että minulla ei ole mitään intressejä mihinkään rahoituslaitoksiin, en yritä myydä minkään yhtiön tuotteita. Päinvastoin pidän suurinta osaa yleisölle tarjotuista tuotteista silkkana rahastuksena.

Itselleni motivaatiota tuottaisi auttaa ihmisiä kulkemaan kohti taloudellista riippumattomuutta ja oman elämän hallintaa. Usein olemme itse sokeita omille rutiineille ja toimintatavoille. Hyvä valmentaja voi auttaa näkemään omassa elämässään asioita, joita muuten ei ehkä huomioisi. Totta kai haluan kohtuullisen korvauksen omasta työpanoksestani, mutta uskon myös, että valmennukseni avulla voisin tuottaa taloudellista lisäarvoa moninkertaisesti valmennuksen hintaan nähden.

Olen lisännyt TUOTTEET osioon kaksi valmennuspakettia. Valmennusidea on täysin spontaanisti syntynyt ja voi olla, että ketään ei kiinnosta moisesta maksaa senttiäkään. Se on ihan ok. Kaikki nämä asiat voi ja pystyy oppimaan itsekin. Tarjoan kuitenkin mielelläni lukijoille tehokkaan ja edullisen tavan optimoida henkilökohtaista talouttaan. Varoitan etukäteen. En myy ihmeitä, en myy 100% vuosituottoja, en myy pikatietä onneen. Taloudelliseen vapautumiseen ei ole oikotietä, se on elämän pituinen prosessi. Vapautuminen vaatii tietoisuutta ja sitoutumista. Oikeilla menetelmillä tuo prosessi voi kuitenkin olla oikein hauskaa ja tehokasta!

Kommentit: 5

mia
Hauskaa kuulla, että "harrastuksesta" voi tulla työ, ainakin olet vahvasti sillä tiellä! Olen itsekin elämänmuutoksen tai sanotaanko itseni löytämisen, myötä ruennut harkitsemaan harrastuksestani työtä. Tahtoisin perustaa pienen, ainakin itseni työllistävän yrityksen, jossa saan tehdä itselleni tärkeitä juttuja ja hankkia sillä samalla riittävän elantoni. Uskon kyllä, että se on mahdollista, pitää vain suunnitella jutut etukäteen toimiviksi. Onnea toimellesi, voisinpa käyttää itsekin palveluasi, jos lähempänä olisit. Toivottavasti kuitenkin jatkat edelleen näitä mielenkiintoisia, ajatuksia herättäviä kirjoituksiasi myös täällä!
Vapaakulkija
Toivottavasti pystyt toteuttamaan unelmasi ja löytämään oman tarkoituksesi! Itse luotan vahvasti siihen, että ihminen voi saavuttaa melkein mitä vain, jos vain uskoo itseensä. Ilman muuta jatkan kirjoittamista, se on hauskaa ja hyödyllistä. PS. Valmennustahan voi nykyaikana järjestää skypen tai messengerin välityksellä myös :-)
Kohti taloudellista riippumattomuutta
Muistathan, että sijoitusneuvonta on luvanvaraista toimintaa ja siten sitä ei kuka tahansa saa antaa. Muu talousneuvonta ja elämänhallinnan neuvonta ei varmaan tuota ongelmaa.
palsternakka
Toi on hyvä idea ja varmasti auttaisi monia. Olen itsekin miettinyt välillä ihan samaa. Olen katsonut monia tuttuja joilla on ihan hyvät tulot. Osalta löytyy jopa perittyä asuntoa jne. Monet elävät kädestä suuhun ja rahapula on monesti läsnä. Puuttuu vain tietoa, välineitä, sunnittelua. Tuossa on haasteena myydä. Suurin voittaja tässä olisi asiakas. Monesti tuo taloudellinen neuvonta on tosiaan vain jonkin tuotteen myyntiä. Olen päässäni pyöritellyt aika paljon tuota sanontaa "Aika on rahaa." Kannattaako esim käyttää paria päivää aikaansa ja polttaa bensaa, esim että saa ostettua jotain 17 euroa halvemmalla. Monet käyttää ja itsekin käytin ennen.
Vapaakulkija
Moro palsternakka :-) Mukava nähdä, että ekoihmisiäkin eksyy näille sivuille! Aika on tosiaan rajaa, kaikkea muuta me ihmiset voimme yrittää hankkia äärettömästi, mutta aikamme on rajallinen :-) Mutta onneksi aika on vain ihmisten keksinöä eikä todellista :-)
Email again:

Lisää kommentti