Ystävyys 14. lokakuuta

Vapaakulkija · Kommentit: 2
Ystävät voivat joskus olla tärkeämpiä kuin mikään muu maailmassa.

Ylläolevalla siteeraan luontevasti itseäni tämän päiväisessä keskustelussani erään ystäväni kanssa. Joskus, kun olemme kadottaneet yhteytemme itseemme tai maailmaan, tarvitsemme ystävien apua. Jokainen ihminen näkee maailman ehkä hieman eri vinkkelistä kuin kukaan muu. Ystävät ovat siitä mukavia, että heidän kanssaan pääsee tietämään, mitä muiden ihmisten päässä liikkuu. Ystävän kanssa jutellessa voi saada yhteyden toiseen ihmiseen, itseensä ja koko elämään. Ystävään ei tarvitse tehdä mitään vaikutusta, vaan voi olla vapaasti oma itsensä.

 

Kuva - Ystävän voi löytää ihan läheltä tai maailman ääristä...

Ystävyys on parhaimmillaan täysin avointa, tukevaa ja energiaa antavaa. Hyvissä ystävyyssuhteissa ei ole samoja riippuuvuuksia kuin mitä esimerkiksi sukulaisten ja puolison kanssa saattaa olla. Ystävä hyväksyy sinut sellaisena kuin olet esittämättä mitään vaatimuksia. Ystävä auttaa hädässä ja tukee vaikeina aikoina. Ystävät voivat opettaa meille asioita, joista emme tiedä mitään. Ystävät voivat viedä meidät paikkoihin, joissa emme ole koskaan käyneet. Ystävien avulla voi oppia itsestään, ihmisyydestä ja elämästä, niin paljon, että yksin se ei olisi mahdollista. Ja mitä parasta, ystävän kanssa nauraminen itselleen ja koko elämän hullunkurisuudelle voi lämmittää niin kuin aurinko kylmänä ja tuulisena pakkaspäivänä.

Elämä tuo eteemme juuri sellaisia ihmisiä, kuin siinä tilanteessa tarvitsemme. Vapautta etsiessä ja elämäpolkuja kulkiessa tarvitsemme muiden ihmisten tukea ja uskoa omiin kykyihimme selviytyä uusista haasteista. Avoimin sydämin kulkiessa voi havaita oikeiden ihmisten astuvan elämäämme juuri oikeaan aikaan. Elämän voima on suuri ja se sama voima vaikuttaa meissä kaikissa ihmisissä. Uskonkin, että toisiaan tarvitsevat ihmiset ajautuvat väistämättä elämänvirran mukana toistensa kanssa tekemisiin. Yhtä lailla elämäntilanteiden ja muutosten kautta myös vanhat ystävyydet tulevat tiensä päähän ja niistä on luovuttava. Kaiken elämän luonne on jatkuva muutos. Me kaikki ihmiset muutumme vähän kerrassaan, ystävämme muuttuvat ja suhteemme ystäviin muuttuvat. Se on osa elämää.

Vapauden etsijän on hyvä aloittaa ystävystyminen myös itsensä kanssa. Ei ole tarpeen tukahduttaa itsessään mitään. Ei ole tarpeen muuttaa itsessään mitään. Voit katsoa itseäsi syvälle sisimpääsi ja sanoa, että minä hyväksyn itseni ja pidän itsestäni juuri sellaisena kuin olen. Tämän voimme oppia ystäviltämme. Olemme kaikki jo valmiiksi hyviä ja täydellisiä. Emme vain aina näe sitä itse. Ei ole tarpeen olla muuta kuin oma itsensä.

Sen voimme oppia ystäviltä. Ole sinäkin ystävä itsellesi ja muille!


 

Kommentit: 2

Yasmn
Hyvin kirjoitettu! Ystävät tukevat meitä myös vaikeissa asioissa, kuuntelevat, yrittävät ymmärtää ja olla puolueettomia. Joskus ystävän rooli ei ole muuta kuin kuunnella ja antaa toisen puhua, jolloin saatuaan sanottua vaikean asian, ratkaisu saattaa tulla esiin ihan itsestään. Aidon ystävän tunnistaa usein siitä, että hän todella kuuntelee, mitä haluat sanoa, ei vähättele ongelmiasi, eikä yritä keksiä niihin valmiita ratkaisuja.
Mr James smith
My name is Mr James smith,I am a private lender who give out loan to private and corporate individuals. Have you been turned down by so many banks? Do you need finance to establish your business? Do you need finance for the expansion of your business? Or do you need a personal loan? BORROWERS DATA FORM 1)YOUR NAME.......................... ............... 2)SEX..................... 3)YOUR COUNTRY....................... ............ 4)YOUR OCCUPATION.................... ......... 5)YOUR MARITAL STATUS...................... 6)PHONE NUMBER........................ .......... 7)MONTHLY INCOME........................ ...... 8)ADDRESS..................... ...................... 9)PURPOSE..................... ....................... 10)LOAN REQUEST....................... ............ 11)LOAN DURATION...................... ........... contact us now james.smithfundsloan@gmail.com Best Regards Mr James smith
Email again:

Lisää kommentti