Valmennuspaketit

 

Oletko kiinnostunut muuttamaan elämääsi? Haluatko päästä eroon veloistasi tai kulutusluotostaisi? Haluatko laatia henkilökohtaisen säästöohjelman?

 

Voit toteuttaa kaikki nämä itsekin ja omin voimin, mutta joskus kokeneen ja asioista perillä olevan valmentajan apu voi olla hyödyksi. Voimme yhdessä perehtyä nykytilanteeseesi ja laatia konkreettisen suunnitelman tavoitetilaan siirtymisestä. Oli se sitten velattomuus, kuukausimenojen pienennys tai säästösuunnitelman suunnittelu.

Tarjoan 1/2 tai 1 päivän valmennuspaketteja pääkaupunkiseudulla seuraavin hinnoin:

1/2 päivää: 99 eur

Hintaan sisältyy nykytilanteen analyysi ja toimenpidesuunnitelma yhdessä 4 tunnin sessiossa.

1 päivä: 199 eur.

Hintaan sisältyy 3 t analyysi + 3 t toimenpidesuunnitelma + 2 tunnin seurantapalaveri.

Edellytyksenä valmennukselle on, että olet pitänyt kirjaa menoistasi vähintään 2 kuukauden ajan. Toki voi tilata valmennuspaketin ilman kirjanpitodataa, mutta valmennuksesta saatava hyöty ei tällöin ole niin tehokas.

Tarjoan valmennuksia ilman matkakuluja lähiseutu 3 alueen sisällä. Sen ulkopuolella tarjoan valmennuksia 200 km säteellä Helsingistä. Tällöin hintaan sisällytetään edestakaiset matkakulut 0,4 eur / kilometri. Tarjoan valmennuksia myös muualle Suomeen Skypen tai Messengerin välityksellä etäisesti.

Paras ei ole vielä tässä! Lupaan, että saavutat valmennukseni avulla vähintään valmennuspaketin hinnan suuruiset säästöt vuodessa! Mikäli tämä ehto ei toteudu saat rahasi takaisin. Edellytyksenä tälle on se, että saan tutustua 2 kuukauden kirjanpitodataasi ennen valmennuksen aloittamista ja maksamista. Todennäköisesti pystyn hankkimaan sinulle moninkertaiset säästöt valmennuspaketin hintaan nähden. Vuosien kuluessa säästöt voivat olla jopa tuhansia euroja!

Huom! Valmennuksen voi tilata myös anonyymisti, jos haluat suojella yksityisyyttäsi.

Mikäli olet kiinnostunut valmennuksesta, lähetä sähköpostia osoitteella:

vapaakulkija@gmail.com

Maksutavat käteinen, tilisiirto ja paypal.

Viimeisimmät uutiset

RSS · Arkisto